PERMANENTE VORMING – NIEUWE WERKWIJZE INSCHRIJVINGEN

Inschrijvingen voor de permanente recyclage gebeuren vanaf dit moment volledig via het nieuwe systeem. Intussen heeft u van ons een e-mail ontvangen met een login voor inschrijvingen.
Indien u geen e-mail hebt ontvangen van ons met login-gegevens, zijn de persoonlijke gegevens van u waarover wij beschikken vermoedelijk niet correct. Indien u de app niet kan installeren gelieve Frank of Chantal even te mailen.

Wanneer u inlogt krijgt u automatisch het aanbod te zien waarop u zich kan inschrijven voor de permanente recyclage. Uw inschrijving is eveneens zichtbaar voor uw dienst en kan daar opgevolgd worden.

Middels de Paspoort app (voor Apple/iOS, Google Android en Desktop) kunt u zich inschrijven op de door PLOT voor u beschikbaar gestelde opleidingen en trainingen.

  • voor de desktop browser variant klikt u hier;
  • voor Apple/iOS (mobiele apparaten) kunt u de app gratis downloaden via  Itunes;
  • voor  Android (mobiele apparaten) kunt u de app gratis downloaden via  Google Play

Belangrijk bericht:

Naast de inschrijving via dit systeem moet u voorlopig ook steeds de registratie in uw eigen dienst volgen (bijvoorbeeld Abifire, of eigen opleidingsregistratie op de dienst of de zone.) Bespreek dit met uw diensthoofd op de eigen ambulancedienst!

Voor ambulanciers niet verbonden een hulpverleningszone, Ambi-Care of Ambuce die zich wensen in te schrijven voor module 1, 2 en 4, loopt de inschrijving nog steeds zoals voorheen, door contact te nemen met de verantwoordelijke van de dienst waar men de module wil volgen.

Voor module 6: Specialisaties ziekenhuizen kan u wachten aan het onthaal in de inkomhal van beide ziekenhuizen, u zal daar afgehaald worden voor de rondleiding. De aanwezigheidslijsten worden afgetekend voor de start en op het einde van de rondleiding.